2013. május 25., szombat

14. rész

14.rész


Délután végül sétálni mentünk, és megnéztünk pár helyet a közelben. Ezt persze délelőttre terveztük, de mivel Sebastian csak délután 4-kor volt hajlandó felébredni, mindent csúsztattunk.
Finnország igen szép, főleg az a része, ahol Kimi háza áll. Bár gondolom ezt még említenem sem kéne. Egy kis tó is volt a közelben, és végül oda mentünk ki. Csónakház volt még mellette, de a tó most be volt fagyva. Lék horgászni lehetne még rajta, de a fiúknak nem volt hozzá kedvük. Miért is csinálnánk azt, amit én akarok…?!
Visszaértünk a házba, és már elég éhesek voltunk. Mivel kiderült, hogy hármunk közül senki ne tud főzni, gyrost, meg Mc Donald’s-os kaját rendeltünk. Már nagyon rég ettem, és igazán jól esett.
Késő délután előkerült a pia, így kicsit becsípve feküdtünk le aludni. Az éjszaka közepén még kimentem pisilni, és akkor láttam meg, hogy lent ég a villany. Leosontam és Kimi volt ott, valami nővel. Nagyon be voltak melegedve a dolgokba, így inkább gyorsan felszaladtam és visszabújtam Seb mellé.
Reggel 10 körül ébredtem, de Seb még mindig édesen szuszogott mellettem. Nem volt szívem felkelteni, így lementem az alsó szintre, hogy egyek valamit. Kimi már megint ott volt és a kávéját iszogatta
- Jó reggelt- mormogta kicsit érthetetlenül
- Hosszú volt az éjszaka?- kacagtam fel
- Miről beszélsz?- dörzsölte meg a szemeit
- Arról a kedves arcú, egy nyolcvan magas, feszes és kerek seggű macáról, aki az éjszaka nálad vizitelt- ültem le vele szembe egy bögrével a kezemben
- Ja. Az a felségem volt- rántotta meg a vállát
- Neked van feleséged??- köptem vissza a kávém- akkor mi volt az tegnap reggel?
- Teszt
- De nem a hűségről, rád nézve- álltam fel hirtelen, mire ő is és megint a pultnak szorított
- Élvezted
- A pia szagod nem- próbáltam eltolni magamtól, de semmi sikerrel nem jártam
Mikor meghallottuk, hogy Seb jön le a lépcsőn, hirtelen megint 2 méter távolságban volt tőlem
- Rossz hír- jött be letörten- ma el kell mennem Angliába
- Hogy mi?- néztem rá és teljesen kiakadtam
- Nyugodj meg- ölelt át- csak egy nap, aztán jövök is vissza
- Én nem megyek?- kérdeztem szinte dadogva
- Olyan jól megvagytok… gondoltam megkíméllek a pakolástól, utazástól, alvatlanságtól…
- De miért most?
- Teljesen kiment a fejemből, hogy ma ünnepeljük a csapatkarácsonyt. És azért jó, ha ott van a világbajnok- fényezte magát nevetve
- Akkor gondolom nem is jössz a mai buliba- szólalt meg Kimi- szóval holnapra is szervezek egyet- mosolygott
- Megbeszéltük
Seb még nyomott egy puszit a fejem búbjára, majd felment pakolni. Én is ott hagytam, és segítettem páromnak a csomagolásban, és még egy búcsú szex is belefért az időnkbe. A reptérre már csak Kimi vitte ki, így volt időm körbenézni a lakásban. Megtaláltam az úszómedencét, így már meg is volt a ma délutáni program…
- Kimi!- mentem le, mikor meghallottam, hogy becsukódott az ajtó- hol lehet állítani a medence fűtésén?
- Mindjárt megcsinálom- vette le a kabátját, ami tiszta hó volt, majd a bakancsát- Hű- torpant meg, mikor meglátott a fürdőruhámban. Természetesen végigmért
- Miért csinálod ezt mindig?- forgattam meg a szemeim
- Már reflex- rántotta meg a vállát- és tudom, hogy mindig élvezed- vigyorgott kajánul
Beállította a medencét kellemes 20 fokra, majd eltűnt egy kevés időre. Én bemásztam és élveztem a vizet. Nagyjából 20 perc múlva egy fürdőgatyában, meg egy behűtött pezsgővel tért vissza. Bejött ő is a vízbe, majd töltött pezsgőt 2 pohárba.
- Arra, hogy megismerhettelek- emelte meg a poharát
- Jó társaság is tudsz lenni- koccintottuk össze a poharainkat, majd kortyoltunk a hideg nedűből
Este kilenc körül kezdtek el érkezni a vendégek. Nem voltak puccba vágva, teljesen egyszerű bulizós, „részegedjünk le” este volt. Nagyjából másfél óra alatt az egész ház megtelt, és bömbölt a zene. Ha ezt Kimi holnap is képes lesz megcsinálni… már pedig a ma délután alapján, amennyi idő alatt ezt megszervezte, képes lesz.
Mindenki jól érezte magát, még én is. Nem szerettem soha ismeretlenek között bulizni, de most mégis sokkal könnyebb volt. Lehet, hogy a minőségi pia tette. Seb hiánya az este előrehaladtával egyre elenyészőbb lett.
Minden mozdulatom a zene ritmusára történt, és egyre többet ittam. Már nem számított, hogy mi után mit iszok, és mit mivel keverek.A fürdőkádból bőven válogathattam, nem beszélve azokról, amik a medencében kaptak helyet. Ellazulhattam és feloldhattam a gátlásaim. Ilyet utoljára Fernadoval csináltam. Senki nem nézett rám megvetően, nem ítéltek el, hogy szinte már állni sem tudok. Inkább még többet diktáltak belém.

Reggel iszonyatos fejfájásra és puszikra ébredtem. Az ágyban volt, a „saját” ágyamban és Seb ült mellettem. Egy aspirint és egy pohár vizet szorongatott.
- Az az enyém- pislogtam sűrűn és kivettem kezeiből a gyógyszert és egy húzásra megittam a vizet
- Gondolom jól kiütötted magad- akart megdorgálni, de aztán nevetett
- Honnan tudod?- dörzsöltem meg arcom- bár gondolom látszik
- Most se nagyon értem, hogy mit beszélsz- nevetett ismét, mert valóban alig bírtam mozgatni a szám- tegnap éjjel küldtél vagy 40 sms-t. És mindegyik nagyjából 20 karakterből állt. De értelmük nem volt. Csupa érthetetlen zagyvaság
- Sajnálom, ha zavartalak. Nem is tudom, mi történt
- Semmi baj, majd megkérdezem Kimitől
- Vele mi van?
- Nem tudom- rántotta meg a vállát- mikor jöttem fel hozzád, épp két csaj osont ki a szobájából- kacagott
- Ne irigyeld!- csíptem bele combjába
- Nem teszem- mosolygott rám, de meg sem csókolt
Mikor másodszor is megébredtem, Seb karjaiban voltam. Édesen aludt, és nem akartam felkelteni, szóval kiosontam a szobából. A fürdőbe mentem, lefürödtem, rendeztem a külsőmet, majd lementem a konyhába. Nem tudom, miért nem szokom már meg, de megint meglepett kicsit Kimi és a felesége…
- Jó reggelt- köszöntem illedelmesen.
Amíg én lefőztem magamnak a kávét, ők pont elbúcsúztak. A csaj valami fotózásra ment
- Jó volt a tegnapi buli- mondtam Kiminek már kicsit éberebben, a kávém felénél járva
- Szóval tetszett?- nevetett kicsit fájdalmasan. Gondolom nem csak én ébredtem fejfájásra
- Igen, és jó lenne, ha ma este is tartanál egyet
- Kicsit viszább, kérlek. Még teljesen másnapos vagyok
- Akkor majd szilveszterkor. Gondolom…
- Szerintem Seb nem akarja, hogy részeg legyél. Állandóan őt bombáztad sms-ekkel
- Igen, ma reggel mondta- nevettem
- Itt van?
- Igen. És azt is tudom, hogy nem voltál egyedül az éjjel. De nem is feleségeddel voltál… jó így a házasságod?
- Nem kell beleszólni. És nem vele voltam. És jó volt az éjszakám. Különben meg neki sem lennének fotózásai, ha nem a fotós meg a fél stáb dugná…
- Nem vagy hozzá kicsit szigorú?
- Nem akarok elválni, mert vinné a vagyonom. Ennyi- rántotta meg a vállát, majd felment az emeletre.
Megreggeliztem, aztán elpakoltam magam után. Elindultam az emeletre, mikor az egyik üres pohár alatt meghallottam a telefonom üzenetjelző hangját. Előkotortam, de aztán láttam, hogy csak a szolgáltató zaklat megint valami hülyeséggel. Aztán eszembe jutott, hogy írogattam Sebnek. Kíváncsi voltam az üzenetekre, ugyanis egyáltalán nem emlékeztem az egészre. Az elejétől kezdtem visszaolvasni az egészet, és egész jól elnevetgéltem saját magamon. De aztán mikor a végére értem, az utolsó üzenethez, még a lélegzetem is elállt. Teljesen értelmes mondat volt benne, semmi zagyvaság, semmi mellébeszélés. Konkrét rávilágítás egyetlen tényre. Le fogok feküdni Kimivel- állt az üzenetben, melyre nem érkezett válasz. Fogalmam sincs, hogy ezután mit fogok tenni. Egyetlen mentsváram a feltételes mód. Nem lehet olyan hülye, hogy megtegyem! Hisz szeretem Sebet.
***
Sziasztok!
Szörnyen sajnálom, hogy ilyen sok idő után jelentkezem megint, és csak ilyen kevéssel. Sajnos a suli most elég pörgős, megint nyár első hónapjában nyelviskolába fogok járni, szóval nem tudom, mennyire lesz időm írni. Ígérem, minél gyakrabban próbálok majd géphez jutni, és jó csavarokat kitalálni, amik izgalmasabbá teszik.:)
Holnapra mindenkinek jó szurkolást, remélem meg vagytok elégedve a résszel. Köszönöm a múltkori komikat, sokat segítettek a rész összerakásában.!
Puszi:* jó, éjt :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése